You are here:

Overview of the presentations at the 5th BfR Stakeholder Conference "Food Safety and Globalisation - Challenges and Chances" on 2 and 3 June 2014

Here are the presentations already available to us from the 5th BfR Stakeholder Conference "Food Safety and Globalisation - Challenges and Chances" on 2 and 3 June 2014.

Up

Präsentationen

 (8)
Date Title Size
03.06.2014
Präsentation Professor Dr. Dr. h.c. Ortwin Renn, Universität Stuttgart
Das Vorsorgeprinzip und Risikoregulierung in Europa 929.9 KB
PDF-File
03.06.2014
Präsentation Professor Dr. Maria Weimer, Amsterdam University
Animal cloning for food supply - EU regulation in the shadow of the WTO 2.2 MB
PDF-File
03.06.2014
Präsentation Dr. Franck Foures, ANSES
French cuisine, risk assessment and communication 1.4 MB
PDF-File
03.06.2014
Präsentation Klaus Müller, Verbraucherzentrale Bundesverband (VZBV)
Lebensmittelsicherheit und Globalisierung - aus Sicht der Verbraucherinnen und Verbraucher 481.7 KB
PDF-File
02.06.2014
Präsentation Professor Dr. Dr. Andreas Hensel, BfR
Risikobewertung und globale Lebensmittelsicherheit 2.7 MB
PDF-File
02.06.2014
Präsentation Professor Dr. Gunther Hirschfelder, Universität Regensburg
Europäische Esskultur - Geschichte der Ernährung von der Steinzeit bis heute 10.1 MB
PDF-File
02.06.2014
Präsentation Dr. Bettina Rudloff, Stiftung Wissenschaft und Politik (SWP)
Regulatorische Herausforderungen für Lebensmittelsicherheit in Handelsabkommen 896.6 KB
PDF-File
02.06.2014
Präsentation Professor Dr. Lynn Frewer, Universität Newcastle
Food Safety Regulation and Trust in Europe 7.8 MB
PDF-File

Up

Cookie Notice

This site only uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies in our Data Drotection Declaration.