Members of BfR Committee for Food Additives, Flavourings and Processing Aids

List 2008 - 2010

Dr. Bitsch, Annette
Fraunhofer Institut für Toxikologie und experimentelle Medizin
Hannover

Professor Dr. Bursch, Wilfried
Institut für Krebsforschung, FE Toxikologie und Prävention
Universität Wien, Österreich

Professor Dr. Dr. Carle, Reinhold
Institut für Lebensmittelwissenschaft und Biotechnologie
Universität Hohenheim
Stuttgart

Professor Dr. Faust, Rüdiger
Institut für Chemie
Universität Kassel

Dr. Hahn, Harald Klaus
Chemisches und Veterinäruntersuchungsamt Sigmaringen

Professor Dr. Jürgen König
Department für Ernährungswissenschaften
Universität Wien

Professorin Dr. Kulling, Sabine
Lehrstuhl für Lebensmittelchemie
Institut für Ernährungswissenschaft
Universität Potsdam

Maslo, Ruth
Niedersächsisches Landesamt für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit (LAVES)
Lebensmittelinstitut Braunschweig

PD Dr. Röhrdanz, Elke
Bundesinstitut für Arzneimittel und Medizinprodukte
Bonn

Professor. Dr. Steinberg, Pablo
Institut für Lebensmitteltoxikologie und Chemische Analytik
Stiftung Tierärztliche Hochschule Hannover

PD Dr. Wätjen, Wim
Institut für Toxikologie
Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf

Außerordentliches Mitglied

Professor. Dr. Engel, Karl-Heinz
Lehrstuhl für Allgemeine Lebensmitteltechnologie
Technische Universität München

Up

BfR reports to the Federal Ministry of Food and Agriculture (BMEL)

Logo BMEL

Cookie Notice

This site only uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies in our Data Protection Declaration.